Ergotherapie bij chronische pijn en vermoeidheid

Hoe verlicht ik mijn chronische pijn en vermoeidheid? Jipa ergotherapie!

Ook met chronische pijn en vermoeidheid kun je midden in het leven staan. Je werkt, hebt een druk sociaal leven, zorgt voor je kinderen en doet het huishouden. En je vergeet ook jezelf niet, dus sport je regelmatig en neem je de tijd voor persoonlijke verzorging. Of zou je dit heel graag willen doen, maar lukt het je niet? Doe er wat aan! Samen met Jipa.

Ergotherapie Jipa helpt bij chronische pijn en vermoeidheid

We kijken samen naar jouw situatie. Wat vind jij belangrijk om zelf te kunnen doen? En wat belemmert je daarbij? Door samen met jou te onderzoeken waar jij blij van wordt, kunnen we oplossingen bedenken voor praktische problemen. Bijvoorbeeld door jou activiteiten op een andere manier uit te laten voeren, een manier die minder belastend voor je is. Of door je werkzaamheden anders over de dag te verdelen. Met ergotherapie van Jipa krijg je een goede balans in activiteiten die belastend en minder belastend voor je zijn.

Groei in belastbaarheid

Wij geven je inzicht in je belastbaarheid. Met dit inzicht leer je hoe je zelf rekening kunt houden met jouw belastbaarheid. Je weet dan wat je moet doen om bepaalde belastende activiteiten uit te kunnen voeren. Wanneer je de balans steeds beter weet te vinden, kun je proberen om wat meer activiteiten te ondernemen. Want op het moment dat er meer balans is, is er vaak minder pijn. En dat geeft ruimte om je activiteiten uit te breiden. Hoe fijn is dat!

Grip op je leven

Met Jipa krijg je weer grip op je leven. Niet jouw chronische pijn en vermoeidheid bepalen hoe je dag eruit ziet, maar jij! De pijn in je rug laat je niet meer weerhouden om te stofzuigen. Boodschappen doe je zelf, al weet je dat de pijn in de gewrichten van je handen zal toenemen. En je kunt toch blijven werken, zelfs als je benen dan zwaar belast worden. Iedereen heeft goede en minder goede dagen. Maar voor jou hoeft dat geen belemmering meer te zijn, want je weet hoe je daar mee om moet gaan. Dus dat feestje hoef je niet meer te missen!

Een prettig leven met chronische pijn en vermoeidheid

Met Jipa ergotherapie haal je het maximale uit je leven. Want ondanks de chronische pijn en vermoeidheid kun jij een prettig leven hebben. En dus blijven deelnemen aan het dagelijkse leven en de maatschappij. Ben je nieuwsgierig wie we zijn en wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

 

We zijn opzoek naar een ergotherapeut voor de doelgroep volwassenen. Klik hier voor de vacature