Fleur Bennenbroek

Mijn naam is Fleur Bennenbroek (geboren in 1993) en sinds juni 2021 werk ik met veel plezier bij JIPA Ergotherapie als kinderergotherapeut. In 2015 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut en sindsdien heb ik altijd met kinderen gewerkt. Ik heb voornamelijk ervaring in de eerste lijn, maar ook binnen het speciaal onderwijs.
Hierdoor heb ik mezelf steeds verder kunnen ontwikkelen en heb ik geleerd om kinderen steeds beter te begrijpen. Mijn passie ligt echt bij het werken met kinderen. Kinderen zijn heel eerlijk en kunnen zo veel leren, daar draag ik graag mijn steentje aan bij. Kinderen zijn nog zo onbevangen en speels, maar toch ook vaak al bewust van hun mogelijkheden en moeilijkheden. Zij hebben nog een heel leven voor zich, waarbij ik nu al bij kan dragen aan een voor hen waardevolle toekomst.
Ik ben gespecialiseerd in de sensorische informatieverwerking. Ik vind het erg interessant om te zien hoe de prikkelverwerking bij elk kind anders verloopt. Graag help ik kinderen en hun ouders daarbij om dit verder uit te zoeken en daarbij bewustwording te creëren met passende oplossingen en tips.

Ik vind het een uitdaging om samen met alle betrokkenen een oplossing te vinden wat bij het kind past en op een manier die voor het kind plezierig is!

Telefoonnummer: 06-24980833
E-mailadres: fbennenbroek@jipa.nl

We zijn opzoek naar een ergotherapeut voor de doelgroep volwassenen. Klik hier voor de vacature