Inge van der Aa

Ik ben Inge van der Aa en vanaf augustus 2017 werkzaam als ergotherapeut bij JIPA. Ik richt mij met name op de doelgroep ouderen en volwassenen, waaronder de complexe ouderenzorg en handproblematiek.

In juni  2017 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Na mijn studie heb ik de kans gekregen om direct het werkveld in te gaan als ergotherapeut. Gedurende mijn studie heb ik ervaring opgedaan in verschillende settingen en doelgroepen. Zo heb ik ervaring opgedaan in een zorghotel waar geriatrische revalidatiezorg centraal stond. En heb ik mijn studiejaren afgesloten met een afstudeerstage bij JIPA.

Het uitoefenen van het beroep ergotherapie geeft mij veel voldoening omdat ik op deze manier iets kan betekenen voor een ander. Tijdens het behandelen van cliënten streef ik dan ook zoveel mogelijk naar het zelfstandig uitvoeren van activiteiten. Samen met de cliënt en hun omgeving zoek ik naar mogelijkheden voor het mogelijk maken van het handelen. Hierbij zet ik mijn creativiteit voor het bedenken van oplossingen in en neem ik de inbreng en ideeën van de cliënt en hun omgeving mee.

Telefoonnummer: 06-24334842
E-mailadres: ivanderaa@jipa.nl

We zijn opzoek naar een ergotherapeut voor de doelgroep volwassenen. Klik hier voor de vacature