Marian Polderijk – Peeters

Ik ben Marian Polderdijk – Peeters. Sinds 2003 ben ik werkzaam als ergotherapeut en sinds enkele jaren mag ik me een gespecialiseerd kinderergotherapeut noemen. Als kinderergotherapeut zet ik graag mijn flexibiliteit, creativiteit en praktische aanpak in om op een fijne manier doelen te bereiken.

De kinderen waar ik mee werk hebben vaak vragen over het beter kunnen leren van dagelijkse activiteiten thuis, op school of tijdens spel. De ene keer komen die vragen van het kind zelf en de andere keer vanuit de ouders of andere betrokkenen bij van kind. Die vragen kunnen zijn ontstaan door en ontwikkelingsachterstand, motorische problemen, Autisme, ADHD, DCD, Cerebrale Parese en soms ook moeite met het verdelen van de energie gedurende de dag bijvoorbeeld als gevolg van een stofwisselingsziekte.

Ik doe graag een stapje extra om alle betrokkenen zoals ouders en leerkrachten bij de behandeling te betrekken zodat we zo snel mogelijk een verandering kunnen bewerkstelligen en het kind binnen zijn of haar mogelijkheden kan meedoen of het gestelde doel wordt bereikt. Die doelen kunnen we bereiken door samen te oefenen, maar vaak geef ik ook advies of ondersteun ik bij de aanvraag van hulpmiddelen of voorzieningen.

Naast het werken met het kind vind ik het ook super leuk om de typcursus typ10 aan te bieden in een groep. Hierbij leren de kinderen van elkaar, stimuleren ze elkaar en leert ieder op zijn eigen tempo en manier met tien vingers blind te typen.

Het blijft mooi om te zien hoe een kind meer vertrouwen krijgt in eigen kunnen en daardoor steeds meer nieuwe uitdagingen durft te gaan!

Specialisatie: kinderergotherapie

Telefoonnummer: 06-48191591
E-mailadres: marian@jipa.nl

We zijn opzoek naar een ergotherapeut voor de doelgroep volwassenen. Klik hier voor de vacature