Sabine van Erp

Sabine aan het woord:

Vanaf 1 januari 2020 ben ik mede-eigenaar van JIPA Ergotherapie. Na 13 jaar in de neurorevalidatie gewerkt te hebben als ergotherapeut ben ik aan de slag gegaan als docent bij de opleiding ergotherapie. Toch bleef mijn ergotherapiehart kloppen. Bij JiPA kan ik deze passie voor ergotherapie kwijt.

Als ergotherapeut stel ik de client en zijn omgeving centraal en streef ik ernaar het betekenisvol handelen (weer) mogelijk te maken Behoud van eigen regie is daarbij een belangrijk uitgangspunt. Daarnaast vind ik het belangrijk kwalitatief goede zorg te leveren, interdisciplinair samen te werken met het streven dat elke client de juiste zorg op het juiste moment krijgt.

Naast beleidsvoering sta ik ook met twee voeten in de praktijk in de gehele regio. Ik behandel hoofdzakelijk cliënten met hersenletsel, specifiek cognitieve revalidatie. Daarnaast ben ik docent in post-hbo onderwijs (PRPP) en bij de master neurorevalidatie en innovatie.

 

Telefoonnummer: 085-1051435
E-mailadres: svanerp@jipa.nl

We zijn opzoek naar een ergotherapeut voor de doelgroep volwassenen. Klik hier voor de vacature